6942583669 Εθνικής Αντιστάσεως 21, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα drinaldeponimo@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΠΑΝΕΛ & ΤΕΓΚΟΛΑ
ΣΠΥΡΟΣ | Στέγες - Κεραμοσκεπές Ιωάννινα - Σιδηροκατασκευές Ιωάννινα


Με χρόνια παρουσίας στο χώρο, η επιχείρησή μας “ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, αναζητά διαρκώς νέες, καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις για την στέγη του κτιρίου σας. Έτσι λοιπόν έχει να σας προτείνει τα πάνελ οροφής καθώς και την τέγκολα που αποτελούν ποιοτικές λύσεις για κάθε κτίριο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας προτείνει την ιδανική λύση για το κτίριό σας, εξυπηρετώντας άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα πάνελ οροφής είναι η πιο ανεπτυγμένη μορφή μονωμένης στέγης. Πολύ καλά πλεονεκτήματα και ουσιαστικά προσφέρουν μια έτοιμη κεραμοσκεπή με πάνελ που αντικαθιστά κεραμίδια, μεμβράνες, θερμομόνωση, τάβλες, ραμποτέ, μειώνοντας έτσι το κόστος κατασκευής και εργασίας της στέγης.
 
 
Η τέγκολα έχει μια αποτελεσματική λύση για κάθε κατασκευαστικό ζήτημα και απαίτηση. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, η πλούσια παλέτα χρωμάτων και η ποικιλία μεγεθών επιβεβαιώνουν ότι η τεγκολα προσφέρει λύσεις που είναι τόσο στοχευμένες όσο και αισθητικά ευχάριστες.
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.