6942583669 Εθνικής Αντιστάσεως 21, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα drinaldeponimo@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΠΥΡΟΣ
Στέγες - Κεραμοσκεπές Ιωάννινα - Σιδηροκατασκευές Ιωάννινα


Η επιχείρησή μας “ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται με στέγες και κεραμοσκεπές, προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο.

Ο ιδρυτής της επιχείρησης, διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούν να αναλάβουν και να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε σχετική εργασία, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάζουμε παραδοσιακές στέγες, σοφίτες, βεράντες και πέργκολες, ενώ οι δημιουργίες μας επεκτείνονται και στον τομέα των ειδικών κατασκευών, αναλαμβάνοντας σιδηροκατασκευές παντός τύπου, πάνελ και τέγκολα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με πιστή στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας, σας εγγυάται συνέπεια και την τήρηση των χρόνων παράδοσης κάθε έργου που αναλαμβάνει.
Το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει, σας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα και για το δικό σας χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στα πιό δύσκολα έργα.
 
 
 
 
 
 
 
__
Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλή αισθητική, η αξιοπιστία και η υψηλή αντοχή των κατασκευών μας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.