6942583669 Εθνικής Αντιστάσεως 21, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα drinaldeponimo@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΣΠΥΡΟΣ | Στέγες - Κεραμοσκεπές Ιωάννινα - Σιδηροκατασκευές Ιωάννινα


Η επιχείρηση μας ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των σιδηροκατασκευών, σας προσφέρει σιδηροκατασκευές που χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ, λειτουργικότητα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές.

Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να δημιουργήσει σιδηροκατασκευές άψογης ποιότητας και αισθητικής, κλασικές ή μοντέρνες, μοναδικές και λειτουργικές, που διατηρούν την αξία τους στο χρόνο και μπορούν να κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει. Ακόμα, μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσης, δίνοντάς σας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κάγκελα - Περιφράξεις
  Σκάλες μεταλλικές
  Στέγαστρα
  Πατάρια
  Αυλόπορτες
  Πέργκολες
​​​​​​​  Γκαραζόπορτες
​​​​​​​  Ειδικές κατασκευές
 
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πραγματοποιούμε σιδηροκατασκευές παντός τύπου, προσφέροντάς σας άριστη ποιότητα κατασκευής και ένα ιδανικό αποτέλεσμα, βάση των συμφωνημένων προδιαγραφών και τηρώντας πάντα το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί σε συνεργασία με τον πελάτη.

Με πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας δημιουργεί και σας προσφέρει κατασκευές που ανταποκρίνονται άριστα στις αισθητικές σας απαιτήσεις αλλά σε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.