6942583669 Εθνικής Αντιστάσεως 21, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα drinaldeponimo@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΤΕΓΕΣ - ΣΟΦΙΤΕΣ
ΣΠΥΡΟΣ | Στέγες - Κεραμοσκεπές Ιωάννινα - Σιδηροκατασκευές Ιωάννινα


Η επιχείρησή μας “ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, μπορεί να κατασκευάσει ξύλινες στέγες και σοφίτες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να κατασκευάσουμε ξύλινες στέγες και σοφίτες που χαρακτηρίζονται τόσο για την υψηλή ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους όσο και για την αντοχή τους στο χρόνο και σε όλα τα καιρικά φαινόμενα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να πραγματοποιήσει προσεκτικά τη μελέτη και να σχεδιάσει τη στέγη ή την σοφίτα του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάνω στις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας.

Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά ώστε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Ενώ οι κατασκευές μας συνδυάζονται με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ και παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.