6942583669 Εθνικής Αντιστάσεως 21, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα drinaldeponimo@gmail.com
 
 
 
 
 
 
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ
ΣΠΥΡΟΣ | Στέγες - Κεραμοσκεπές Ιωάννινα - Σιδηροκατασκευές Ιωάννινα


Οι κεραμοσκεπές παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την μόνωση από τις κλιματολογικές συνθήκες και την αισθητική του κτιρίου που τοποθετούνται.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κεραμοσκεπών, η επιχείρησή μας “ΣΠΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στα Ιωάννινα, μπορεί να αναλάβει την μελέτη, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση κεραμοσκεπών, παντός τύπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Αφού μελετήσετε τον χώρο σας

και ακούσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή κεραμοσκεπών, με παντός είδους κεραμίδια σε βεράντες, οικίες, μπάρμπεκιου, σοφίτες, χαγιάτια, επαγγελματικούς και εργοστασιακούς χώρους στα Ιωάννινα και σε όλη την Ήπειρο.

Σας προτείνουμε λύσεις για την κατάλληλη κατασκευή και διαμόρφωση του χώρο σας και σας προσφέρουμε κατασκευές υψηλής αντοχή στο χρόνο και στις φθορές από τις καιρικές συνθήκες.

Σε όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιστοποιημένα υλικά προκειμένου να μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα ποιοτικό και κομψό αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Ιωάννινα και όλη την Ήπειρο.